Honorar og Tilskud

Den offentlige Sygesikring og Sygeforsikringen “danmark”.

Der kræves ingen lægehenvisning for at gå til kiropraktor eller for at få tilskud til behandlingen fra Den Offentlige Sygesikring og fra Sygeforsikringen “danmark”.

Honorar for kiropraktisk konsultation og behandling er fastsat i overenskomsten mellem Dansk Kiropraktorforening og Den Offentlige Sygesikring.

Honorarlisten kan ses her.

Er du medlem af sygeforsikringen “danmark”, får du yderligere tilskud til kiropraktisk behandling. Tilskuddets størrelse afhænger af behandlingen, og kan ses på “danmarks” hjemmeside.

Virksomhedsordning.

Flere arbejdsgivere har lavet en Sundhedsordning med klinikken og opnår derved fuldt skattefradrag for udgifter til medarbejderes kiropraktorforhandlinger. Ordningen gælder også for selvstændigt erhvervsdrivende.

Det er skattefrit for medarbejderen at få betalt sine behandlinger hos en kiropraktor af sin arbejdsgiver.

Er din virksomhed også interesseret i at lave en aftale om en Sundhedsordning med klinikken, er man velkommen til at kontakte os på klinikken.

Sundhedsforsikring.

Har du en Sundhedsforsikring gennem dit arbejde eller din pensionsordning, dækker denne ofte udgifterne til kiropraktisk behandling. Tal med din arbejdsgiver eller dit pensions/forsikringsselskab for at få oplyst vilkårene i netop din aftale.

 

Massage, laserbehandling og chokbølge behandling.

Massage, laserbehandling og chokbølge behandling er ikke omfatte af overenskomsten mellem Dansk Kiropraktorforening og Den Offentlige Sygesikring.
Priser på disse ydelser kan fåes ved kontakt til klinikkens sekretær på telefon 86963400.

Top