Priser og virksomhedsordning

Den offentlige Sygesikring og Sygeforsikringen “danmark”.

Der kræves ingen lægehenvisning for at gå til kiropraktor eller for at få tilskud til behandlingen fra Den Offentlige Sygesikring og fra Sygeforsikringen “danmark”.

Honorar for kiropraktisk konsultation og behandling er fastsat i overenskomsten mellem Dansk Kiropraktorforening og Den Offentlige Sygesikring.

Honorarlisten kan ses her.

Er du medlem af sygeforsikringen “danmark”, får du yderligere tilskud til kiropraktisk behandling. Tilskuddets størrelse afhænger af behandlingen, og kan ses på “danmarks” hjemmeside.

 

Massage og laserbehandling  behandling.

Massage og laserbehandling er ikke omfatte af overenskomsten mellem Dansk Kiropraktorforening og Den Offentlige Sygesikring.
Priser på disse ydelser kan fåes ved kontakt til klinikkens sekretær på telefon 86963400.

 

Virksomhedsordning.

Flere arbejdsgivere har lavet en Sundhedsordning med klinikken og opnår derved fuldt skattefradrag for udgifter til medarbejderes massage og/ eller kiropraktorbehandlinger. 

Medarbejderen skal som udgangspunkt beskattes af værdien af en arbejdsgiverbetalt sundhedsordning. I enkelte tilfælde er det dog muligt at gøre godet skattefrit.

Kan godet ikke gøres skattefrit, skal medarbejderen beskattes af sundhedsordningens markedsværdi.

Medarbejderen skal ikke beskattes af arbejdsgiverbetalte sundhedsudgifter, når der er tale om forebyggelse eller behandling af arbejdsrelaterede skader eller sygdom.
Kontakt din revisor eller Skatteafdeling for yderligere information.

Er din virksomhed også interesseret i at lave en aftale om en Sundhedsordning med klinikken, er man velkommen til at kontakte os på klinikken.

 

Sundhedsforsikring.

Har du en Sundhedsforsikring gennem dit arbejde eller din pensionsordning, dækker denne ofte udgifterne til kiropraktisk behandling. Tal med din arbejdsgiver eller dit pensions/forsikringsselskab for at få oplyst vilkårene i netop din aftale.

 

 

Top